Kennismaking 

Riley Roovers

Riley Tuin en Design is opgericht door hovenier, tuinontwerper Riley Roovers. Zijn herkenbare stijl onderscheidt zich van een tijdloos karakter. Voor iedere tuin zoekt hij naar de unieke balans, als stevige basis voor inrichten op maat. Want het perfecte tuinontwerp ontstaat alleen als resultaat van een goede samenwerking met de klant. 

Riley beheerst alle expertises van het vak en volgde hij de opleiding tot Hovenier en biedt maatwerk voor iedereen.  Vanuit zijn groeiende passie voor ontwerpen vervolgde hij zijn studie waar hij Tuin- en Landschapsarchitectuur studeerde. Na afronding van beide opleidingen is Riley meteen gestart met Riley Tuin en Design: aanbieder van exclusieve tuinen, luxe wellness en dakterrassen. Riley is door zijn brede scholing zowel praktisch als creatief onderlegd. Hij ontwerpt en realiseert het hele proces.


Werkwijze Riley Tuin en Design

Een tuin omvat vele aspecten en kan uit veel verschillende elementen bestaan. Zo kunnen een overkapping, zwembad of buitenkeuken onderdeel van uw wensen zijn. Bij Riley tuindesign pakken we uw project graag van ontwerp tot en met realisatie op. We hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis. Wij werken uitsluitend met de beste professionals. Alleen zo kunnen we garanderen dat het ontwerp en de beleving die we samen vooraf hebben bepaald, in alle elementen van de tuin gewaarborgd blijven. We werken volgens een gestroomlijnd proces dat zichzelf al vele malen bewezen heeft.